Tiskárna na štítky BBP™33

Společnost Brady, přední výrobce systémů a materiálů pro tisk, představila na trhu tiskárnu štítků BBP™33. Nový, snadno ovladatelný systém pro tisk od společnosti Brady disponuje funkcí snadného vkládání materiálu, která uživatelům umožňuje provést úplnou výměnu materiálu do 20 sekund bez potřeby úprav nastavení či kalibrace.

BBP33Tiskárna BBP™33 zrychluje a usnadňuje tisk štítků, byla tedy vytvořena pro uživatele s potřebou časté výměny materiálů. Toto nové zařízení navíc pomáhá šetřit náklady a zlepšit produktivitu. Už žádné další práydné štítky, kvalitní tisk již na první štítek.

„Čas strávený nastavením tiskárny může člověka velmi frustrovat,“ říká Hilde De Swerdt, marketingová ředitelka systémů pro tisk pro region EMEA (EMEA Product Marketing Manager for Printing Systems). „U tiskárny BBP™33 se doba nastavení snižuje na absolutní minimum. Zákazníci, kteří pravidelně mění ve své tiskárně materiály, budou z produktu nadšení. Je snadný a intuitivní a uživatelé s ním dokážou vytvářet štítky nejvyšší kvality bez potřeby zaškolení.“

Tiskárna BBP™33 tiskne na 600 různých štítků a 40 různých materiálů, a poradí si tak s širokou škálou předvysekaných štítků sloužících k označení produktů, kabeláže i laboratorního vybavení a celou řadou bezpečnostních štítků a materiálů pro označení zařízení.

Identifikace produktu

Pro výrobní prostředí s rozsáhlou potřebou označování materiálů, od štítkování obvodů po používání smršťovacích bužírek, bude extrémně rychlá, flexibilní a bezodpadová výměna materiálu, kterou tiskárna BBP™33 nabízí, velmi přínosná. Tiskárna je kompatibilní s velkým množstvím materiálu v běžně dostupných i zakázkových velikostech, který odolává celé řadě chemikálií i teplot.

Značení kabeláže

V elektroprůmyslu a v odvětvích, kde se používá velké množství vedení a kabeláže, nabízí tiskárna BBP™33 výhodu tisknu na rozsáhlý sortiment štítků. Tiskárna BBP™33 zvyšuje produktivitu okamžitým vytvořením toho správného štítku, od nejprodávanějších samolaminovacích štítků přes smršťovací bužírky až po značení panelů, bez ručního nastavení tiskárny. BBP™33 dokáže tisknout na obě strany smršťovacích bužírek a nevyplýtvá ani jednu. To je úspěch, který tiskárny jiných značek jen sotva dokážou.

Bezpečnostní značení a štítky k označení zařízení

Univerzálnost tiskárny BBP™33 představuje pro každý závod nákladově efektivní řešení pro bezpečnostní značení i identifikaci zařízení a výrobků. Součástí portfolia nové tiskárny je tisk na bezpečnostní štítky, štítky pro označení vybavení, ekonomické, vnitřní i venkovní značení či možnosti tisku i na trvanlivé materiály schopné obstát v extrémních podmínkách. Pomocí jediné tiskárny dokážete vytvořit vše od fotoluminiscenčního označení únikových cest, přes značení v souladu s globálním harmonizovaným systémem (GHS) až po štítky na potrubí. V závislosti na potřebách si nyní mohou zákazníci vybrat samostatnou verzi tiskárny BBP™31, nebo model BBP™33 připojitelný k počítači. V tiskárně BBP™33 lze použít veškerý štítkovací materiál jako v samostatné tiskárně BBP™31 i jiné štítky.

Identifikace laboratorního vybavení

V laboratořích eliminuje tiskárna BBP™33 úsilí vynakládané na štítkování vzorků pro účely sledování a identifikace, a umožňuje tak laborantům se soustředit na nesčetné množství důležitých úkolů, které mají na starosti. BBP™33 funguje dobře s materiály a štítky o velikostech, které byly vyvinuty speciálně pro drsné laboratorní podmínky tak, aby zajistily dohledatelnost vzorků po celou dobu jejich existence. Díky nízkému dopadu na životní prostředí, kompatibilitě se specifickými štítky pro laboratorní značení a vynikající použitelnosti je tiskárna BBP™33 pro laboratoře volbou číslo jedna.

Tiskárna BBP™33 je rovněž kompatibilní se softwarovými programy společnosti Brady, včetně štítkovacích softwarů Markware™, LabelMark™ a CodeSoft™. Tyto štítkovací softwarové programy umožňují rychlé vytváření štítků a čárových kódů i import symbolů a dat.